Friday, 13 February 2015

Kurnia Al Rizq Di Pameran SDSI 2014

Pada 4 Disember 2014 hingga 7 Disember 2014 yang lalu, kami di dalam Kategori Industri Sokongan di bawah MITI  telah menyertai Pameran Satu Daerah Satu Industri (SDSI) 2014 yang berlangsung di Mitc Melaka.

Pameran tersebut anjuran Kementerian Perdagangan Antarabangsa Dan Industri (MITI) dengan kerjasama Kerajaan Negeri Melaka, disokong oleh Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW), Jabatan Perdana Menteri, Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia (MOTAC) dan Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani.

Sebagai syarikat dalam Pembuatan Mesin CNC Router (Manufacturing CNC Router Machine), kami ingin meluaskan lagi kepada orang ramai berkenaan penggunaan mesin tersebut di dalam sesuatu industri. Kami juga mendapat maklum balas yang baik dan positif dari orang ramai yang berkunjung di booth kami dan melihat sendiri demo CNC Mesin yang telah kami buat.

Berikut kami kongsikan moment kami di Pameran SDSI 2014 di Mitc Melaka.

Kurnia Al Rizq di Pameran Satu Daerah Satu Industri (SDSI)


Demo untuk CNC Router pada pameran Satu Daerah Satu Industri - SDSIAntara para pengunjung yang datang ke booth Kurnia Al Rizq pada Pameran SDSI
Pameran Satu Daerah Satu Industri SDSI di Mitc MelakaTawaran Kursus Penggunaan dan Pengendalian Mesin CNC dan Sandblasting 2015. Maklumat lanjut di link berikut:-
http://kurnia-alrizq.blogspot.com/2014/12/kursus-pendek-pengendalian-cnc-router.html
No comments:

Post a Comment